Wednesday, April 25, 2012

No- Bake cheese cake







Did I mention that it is EGGLESS as well ????

Look , it is really the easiest , yet fancy dessert I've ever made .
A friend , recommended it and ... no , let's get baking! ooops! I mean refrigerating :)



first , add your softened cream cheese plus your powdered sugar and  mix. 
Soften gelatin in cold water, pour 50 ml  of cream in a saucepanheat it over low heat, add the drained and squeezed gelatine and stir until it is dissolved. ( no photo , hate me ? )

Add your cream-gelatin mix to your cheese
Now whip your cream 

Mix your cheese mix with your whipped cream very gently 
  Now , after you mixed your whipped cream with the  cheese mixture .. add everything to the prepared springform pan lined with your cracker-butter base. 

And this is what happened after I left it four hours in the fridge :)


 you will need :
200 g fresh strawberries 
80 g of butter
1 vanilla bean
250 g Philadelphia Classic cream cheese 
15 g of gelatin in sheets or 1TB powdered gelatin .200 g  graham crackers or whatever butter cookies of your choice
200 ml fresh cream ( whipping cream or heavy cream )

100 icing sugar.


Preparation :
1-Cut the butter into cubesmelt it over low heat, chop the crackersmince them in a blender andwith the apparatus in motion, pour the melted butterPour the mixture into the bottom of a round  springform Pan  16 cm in diameter ,press it with the back of a spoon and cool in refrigerator for 15 minutes.
2. Soften gelatin in cold water, pour 50 ml  of cream in a saucepanheat it over low heat, add the drained and squeezed gelatine and stir until it is dissolvedSlit the vanilla bean length wise inpicked out the seeds with the help of a spoon and mix in a bowl withClassic and Philadelphia with 80 g of powdered sugaruntil mixture is soft and creamy.
3. add your gelatin mixture into your cheese one .
4.Whip the remaining cream, then add the whipped  cream to the cheese mixure , stirring with a movement from below upwards and spoon the mixture over the biscuit base. Let  the cheesecake to harden  in the refrigerator for at least 4 hours, remove from the mold and complete it with raspberries , strawberries or whatever berries of your choice.. 
For the strawberry sauce click here . Versione Italiana :

Ingredienti

  • 200 g di lamponi
  • 80 g di burro
  • baccello di vaniglia
  • 250 g di frutti di bosco misti tra fragoline, mirtilli, ribes rosso
  • limone
  • 250 g di Philadelphia Classico in vaschetta
  • 15 g di gelatina in fogli
  • 200 g di frollini al cioccolato
  • 2 dl di panna fresca da montare
  • 100 g di zucchero al velo

Preparazione
1.    Tagliate il burro a dadini, scioglietelo su fiamma bassissima, spezzettate i frollini, tritateli nel mixer e, con l'apparecchio in movimento, versate a filo il burro sciolto. Versate il composto ottenuto sul fondo di uno stampo rotondo a cerniera di 16 cm di diametro foderato con carta da forno, compattatelo con il dorso di un cucchiaio e raffreddatelo in frigorifero per 15 minuti.
2.       Ammorbidite la gelatina in acqua fredda, versate mezzo dl di panna in un pentolino, scaldatelo su fiamma bassa, unite la gelatina sgocciolata e strizzata e mescolate fino a che si รจ sciolta. Incidete il baccello di vaniglia nel senso della lunghezza, prelevate i semini con l'aiuto di un cucchiaino e mescolateli in una ciotola con Philadelphia Classico e con 80 g di zucchero a velo, fino ad ottenere un composto soffice e cremoso.
3.       Montate la panna rimasta, amalgamate la gelatina al composto precedente, unite la panna mescolando con movimento dal basso verso l'alto per non smontarla e versate il tutto sopra la base di biscotti. Lasciate solidificare il cheese-cake in frigorifero per almeno 4 ore, toglietelo dallo stampo e completatelo con i lamponi frullati con lo zucchero al velo rimasto e con il succo di mezzo limone, e con i frutti di bosco lavati e asciugati.

1.





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